“HET IS NOG NET GEEN STELEN”

In onze winkel in Capelle aan den IJssel en online via onze webshop bieden we onder meer levensmiddelen, A-merk kleding, woonartikelen en elektronica aan tegen bodemprijzen. “Eigenlijk alles wat we voor een goede prijs kunnen inkopen”.

Het assortiment van MonsterVoordeel komt niet via standaard kanalen binnen, maar worden per partij ingekocht. Bijvoorbeeld overgebleven koopwaar uit winkels die ruimte willen maken voor het nieuwe assortiment, voorraden van bedrijven die failliet zijn gegaan of andere restpartijen. Wij verkopen veel topmerken tegen bodemprijzen, “Soms is het zo goedkoop, dan is het nog net geen stelen”. Veel klanten komen wekelijks even snuffelen in onze winkel en gaan dan weg met twee tassen vol voor nog geen 10 Euro. Je kan bij ons bijna niet langs komen zonder iets te kopen. 

Elke dag zetten wij ons in om de winkel weer te voorzien van nieuwe handel. Daardoor is ons aanbod steeds weer anders. “Maar dat betekent ook dat als iets goed verkoopt, we niet zomaar iets kunnen bijbestellen. Op is vaak ook echt op”.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe aanbiedingen. Bedrijven die overvoorraden hebben, of af willen van een oud assortiment kunnen altijd contact met ons contact. Voor particulieren bieden wij sinds enige tijd ook de mogelijkheid om eigen spulletjes te verkopen in onze winkel waar men graag van af wilt of waar geen gebruik meer van wordt gemaakt.

Onze fysieke winkel MonsterVoordeel vindt u aan de Rietbaan 11 in Capelle a/d IJssel. Dus wilt liever eerst zelf komen kijken en dan pas beslissen, geen enkel probleem!

Winkel deals