MonsterVeilingen vinden iedere week plaats. De MonsterVeilingen eindigen iedere zondag 21:00. Vanaf dat moment zal er een mailtje naar de winnaars van iedere veiling gestuurd worden. (Kijk daarom ook in uw spambox of u een mail van ons heeft ontvangen)

Zodra u een account heeft aangemaakt kunt u mee bieden op de veilingen. Klik hier om een account aan te maken

U kunt een bod doen op alle lopende MonsterVeilingen! We doen geen minimum bedrag dus begint een veiling bij €1 en u biedt €1 en niemand gaat over uw bod heen dan wint u de veiling voor €1! We zullen de veiling niet annuleren omdat het bedrag te laag is.

Zijn de veilingen afgelopen, dan krijgen de winnaars een mailtje met daarin de bevestiging dat ze gewonnen hebben en krijgen ze het factuur om te betalen. Zodra hij betaald is kan het artikel meteen afgehaald worden! (U heeft max een week de tijd om het bedrag te betalen, betaald u niet verloopt het factuur en is het gewonnen item niet meer af te halen.

De artikelen dienen na een veiling afgehaald te worden. Wilt u dat uw artikel(en) opgestuurd worden dan kunt u hierover contact met ons opnemen en kunnen we kijken wat de kosten hiervan zullen zijn. Want het ene artikel past door de brievenbus en het ander zal met een bus bezorgd moeten worden.

Ga snel naar MonsterVeilingen en biedt mee!