Nu kunt u bij ons ook terecht als u zelf spulletjes wilt verkopen waar u graag van af wilt of waar u geen gebruik meer van maakt. Zo geven we (gebruikte) goederen een 2e kans en maakt u er een ander weer gelukkig mee!

Hoe werkt het?

Artikelen die wij innemen moeten voldoen aan een aantal voorwaarden aangezien wij onze klanten alleen de beste koopjes willen bieden. Let daarom op de volgende punten als u eigen spullen wilt inbrengen:

  • Artikelen zien er zo goed als nieuw uit, hebben een eigentijdse uitstraling en passen binnen het assortiment van MonsterVoordeel.
  • De goederen zijn intact en functioneren naar behoren. Bovendien zijn deze grondig schoongemaakt en zoveel als mogelijk verpakt in originele verpakking
  • Betreft het kleding dan is deze fris gewassen en gestreken.
  • Schoenen zijn nieuw of praktisch nieuw en gepoetst.

Wij hebben het liefst dat u uw spullen verpakt in stevige (grote) dozen. Voorzie deze van uw naam, adres, telefoonnummer en eventueel uw e-mailadres. Nadat u de artikelen heeft ingebracht wordt deze door ons gesorteerd en ingenomen. U ontvangt een email waarin wij u informeren over de aangenomen goederen inclusief de verkoopprijzen. Van deze prijzen ontvangt u 80% bij verkoop. Wij hanteren prijzen waarvan wij uit ervaring weten dat deze redelijk zijn en bovendien passen binnen het prijsbeleid van MonsterVoordeel.

Goederen mogen in totaal 8 weken blijven staan in de winkel. Na 6 weken worden de dan nog niet verkochte artikelen afgeprijsd met 50%. Het kan voorkomen dat wij van de ingebrachte goederen niet alle stukken aannemen. Bij inschrijving kunt u aangeven of u spullen – die wij niet aannemen – terug wenst te hebben. Spulletjes die u niet terug wenst proberen wij in eerste instantie aan een goed doel te schenken of andere instelling die het goed zou kunnen gebruiken, bijvoorbeeld scholen of (kinder-)opvanglocaties. Wilt u de niet ingenomen goederen terug hebben dan dient u binnen 1 week na de datum van inname de goederen op te halen.

Na 8 weken ontvangt u een email en/of telefoontje met het verzoek de verkochte goederen te komen afrekenen. Indien u de niet-verkochte goederen terug wilt dan is dit uiteraard mogelijk. Artikelen die niet binnen 14 dagen worden opgehaald geven wij aan een goed doel of andere goede bestemming.

Andere belangrijke en nuttige informatie

MonsterVoordeel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, diefstal of brand.

Als u wilt inleveren altijd even informeren of we plaats hebben (soms is er een wachtlijst).

Hoofdweg 9

2908LB Capelle a/d IJssel

Email: info@monstervoordeel.nl

Openingstijden voor inleveren van eigen spullen:

Maandag t/m zaterdag 10:00 – 16:00